Auto of Busje huren voor Vakantie!

Auto of Busje huren voor Vakantie!

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat? Huur een voertuig voor je vakantie bij EvenBusjeHuren.nl!

Is je auto te klein, te oud, of gewoon niet zuinig genoeg? Als je met de auto op vakantie wil, maar zelf even geen (goede) auto tot je beschikking hebt dan kan je er natuurlijk altijd eentje huren. Of je nu met een compacte stadsauto of met een busje met negen zitplekken wil gaan; het kan allemaal. Of je nu alleen, met z’n tweetjes of met een hele groep vrienden of familie weg gaat, we vinden altijd wel een passende oplossing. Huur je een auto voor de vakantie bij EvenBusjeHuren.nl, dan ben je vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Dat is wel zo fijn, toch?

Voertuig Huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van EvenBusjeHuren.nl mag je gewoon naar alle landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. (Let op! Dit dient wel vooraf aangegeven te worden i.v.m. Buitenland toeslag) Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus gewoon goed verzekerd in het buitenlandWe gaan er natuurlijk niet vanuit dat je pech krijgt onderweg.
Mocht dit nou toch gebeuren, dan heb je ook gewoon recht op onze pechhulp. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld!

Hoe zit het met de kilometers? Zijn deze echt onbeperkt bij EvenBusjeHuren.nl ?

Ga je naar het buitenland met je huur voertuig? ook dan zijn de kilometers onbeperkt! u betaald dus enkel een vast bedrag.
Let wel even op, want voor het Buitenland word wel een kleine extra toeslag gerekend.
Voor meer informatie neem hierover gerust contact met ons op.

EvenBusjeHuren.nl wenst u een hele fijne Vakantie toe!

Vragen of hulp nodig?