Over ons

Over ons

Over ons
De eigenaar van EvenBusjeHuren.nl ​had geregeld een busje nodig voor motorsport activiteiten. Hij moest hiervoor altijd een busje huren. Maar dat was niet bepaald goedkoop. De kosten voor de kilometers kwamen elke keer weer zo hoog uit dat de totale huurprijs eigenlijk niet acceptabel meer was. Dat moest ook anders kunnen, vond hij. Waarom was het niet mogelijk om gewoon een busje te huren voor een vaste prijs, met onbeperkte kilometers? Hij zag dat er een gat in de markt zat, en besloot dat de enige manier om dat te dichten was om er zelf iets aan te doen. En zo kwam EvenBusjeHuren.nl tot leven! EvenBusjeHuren.nl is gevestigd te Sint-Jansklooster

Kilometervrij Autoverhuur
Met EvenBusjeHuren.nl weet u altijd precies waar u aan toe bent. Het maakt niet uit hoeveel kilometers u aflegt, want u hoeft niet extra te betalen voor de kilometers die u gereden heeft. U betaalt alleen een vast bedrag plus de brandstof. Geen verborgen kosten of hoge rekeningen achteraf dus!

Uitgebreid aanbod
Behalve bestelbusjes verhuren wij ook diverse verhuisbussen, 9-persoons bussen, gewone auto’s en aanhangers. Ongeacht het soort auto dat u bij ons huurt, bij EvenBusjeHuren.nl bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Een zeker gevoel
Als u een bus, auto of aanhanger huurt, dan wilt u natuurlijk wel met een zeker gevoel de weg op. En daar zorgen we voor! EvenBusjeHuren.nl is aangesloten bij RoadGuard. Mocht u onderweg pech krijgen met een van onze voertuigen, dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Helemaal kosteloos! Bovendien zijn al onze voertuigen WA+ verzekerd.