Investeren met veel rendement? Wij bieden een renedement van max 7%

Investeren

Investeren

Op zoek naar een investeringskans met gegarandeerd goed rendement (max. 7%)? Dan is EvenBusjeHuren.nl wat u zoekt!

Wij van EvenBusjeHuren.nl springen in op de enorme vraag op zowel de particuliere- als zakelijke markt naar goedkoop en eerlijk busjes verhuur. Door lage en transparante tarieven (altijd kilometervrij!), een inzichtelijk online boekingssysteem en kwalitatief hoogstaande voertuigen onderscheiden wij ons van het huidige aanbod op de verhuurmarkt.

Meer dan 75 vestigingen

EvenBusjeHuren.nl wil met meer dan 75 vestigingen in 2025 in Nederland en België de snelst groeiende Shop-in-Shop franchiseformule worden binnen de autoverhuur.
Door samen te werken met bestaande bedrijven die franchisenemer worden (autogarages, benzinestations etc) heeft EvenBusjeHuren.nl de potentie snel te groeien.

Om de snelheid van groei bij te kunnen benen zal EvenBusjeHuren.nl in korte tijd moeten investeren in de uitbreiding van het wagenpark, dit omvat zowel auto’s, personenbussen, bestelbussen als aanhangwagens.

Unieke investering

Uw investering zal hiervoor gebruikt worden. Uniek hierbij is dat uw investering gelabeld wordt aan gekochte vervoersmiddelen, waardoor u altijd verzekerd bent van een onderpand. Daarnaast bieden wij ook de eerdergenoemde transparantie aan onze investeerders door vooraf een termijn (48 Maand) af te spreken, maandelijks rente uit te keren en inzicht te bieden in de gedane investering.

Kortom, waarom is investeren in EvenBusjeHuren.nl een goed idee?

 Succesvolle, landelijke formule;
 Hoog rendement;
✔ Maandelijkse uitbetaling rente en aflossing;
✔ Relatief korte looptijd (48 maand);
 Onderpand en zekerheid in de vorm van nieuwe voertuigen;
 Eerlijk, helder en transparant;

Meedoen kan al vanaf € 1.000,-.

Heeft u een andere wijze van investeren in gedachten? Neem ook dan contact met ons op, met ons valt over alles te praten. Wij horen graag van u.

Klik hier om onze digitale informatie Brochure te Bekijken/Downloaden

Hebben we uw interesse kunnen wekken? Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen snel contact met u op om u, geheel vrijblijvend, te informeren over de mogelijkheden.

Vragen of hulp nodig?