Goedkoop naar Schiphol met EvenBusjeHuren.nl

Vliegveld vervoer word uitgevoerd door Taxi Partners van EvenBusjeHuren.nl

Schiphol Vervoer

Schiphol Vervoer

Goedkoop naar Schiphol met EvenBusjeHuren.nl

*Vliegveld vervoer word uitgevoerd door Taxi Partners van EvenBusjeHuren.nl
Gaat u binnenkort vliegen vanaf Schiphol of andere Luchthaven? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een goedkoop vervoersmiddel. Daarbij wilt u natuurlijk ook op een comfortabele manier reizen. Het is dan ook aan te raden om met een Taxi naar Schiphol te reizen. Vaak wordt er gedacht dat dit geen goedkope manier is om naar Schiphol te reizen. Wel wanneer u met EvenBusjeHuren.nl reist! Wij schakelen namelijk Taxi bedrijven in die geen ritten gepland hebben staan, op deze manier kunnen wij luchthaven vervoer aanbieden tegen zeer lage prijzen.

Wilt u zelf rijden? dan huurt u enkel een 9 Persoons Bus. (Klik hier voor een 9 Persoons Bus)
Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om goedkoop naar Schiphol of andere luchthavens te reizen? Op deze pagina geven we u meer informatie

*Er is plek voor 8 Personen inclusief Bagage.

EvenBusjeHuren.nl biedt Luchthaven vervoer aan!

Bij EvenBusjeHuren.nl bieden wij vervoer aan van en naar Schiphol (en andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland).
Wij bemiddelen in Taxi’s om onze Partner Taxi bedrijven in te schakelen die geen ritten gepland hebben. Door dit te doen kunnen wij de prijzen voor u erg laag houden. Daarom hoeft vervoer niet duur te zijn als u ervoor kiest om via EvenBusjeHuren.nl vervoer te regelen naar de luchthaven. Wij beloven u daarbij ook de laagste prijs. Benieuwd wat de exacte prijs is van uw rit naar Schiphol? of naar een andere Luchthaven?
Zie hieronder de prijzen tabel!

Prijzen

  • Amsterdam Schiphol Airport €145,-
  • Rotterdam The Hague Airport €170,-
  • Groningen Airport Eelde €135,-
  • Eindhoven Airport €180,-
  • Brussel Airport (België) €210,-
  • Dusseldorf Airport (Duitsland) €195,-

*Overige Luchthavens op Aanvraag
*Prijzen zijn Excl. Brandstoftoeslag.

*Vliegveld vervoer word uitgevoerd door Taxi Partners van EvenBusjeHuren.nl
EvenBusjeHuren.nl B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor vervoer wat uitgevoerd word door Taxi Partners van EvenBusjeHuren.nl.