Schiphol Vervoer

Schiphol Vervoer

Goedkoop naar Schiphol met EvenBusjeHuren.nl

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Schiphol of andere Luchthaven? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een goedkoop vervoersmiddel. Daarbij wilt u natuurlijk ook op een comfortabele manier reizen. Het is dan ook aan te raden om met een Taxi naar Schiphol te reizen. Vaak wordt er gedacht dat dit geen goedkope manier is om naar Schiphol te reizen. Wel wanneer u met EvenBusjeHuren.nl reist! Wij bieden u namelijk luchthavenvervoer aan tegen zeer lage prijzen.

U huurt bij ons een 9 Persoons Bus + Chauffeur, heeft u zelf een Chauffeur ter beschikking? dan huurt u enkel een 9 Persoons Bus. (Klik hier voor een 9 Persoons Bus)
Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om goedkoop naar Schiphol of andere luchthavens te reizen? Op deze pagina geven we u meer informatie

*Indien u een Bus + Chauffeur wilt is er plek voor 8 Personen inclusief Bagage.

EvenBusjeHuren.nl biedt Luchthaven vervoer aan!

Bij EvenBusjeHuren.nl bieden we u een 9 Persoons Bus + Chauffeur aan van en naar Schiphol (en andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland).
Wij fungeren dus niet als straattaxi, Uber of iets dergelijks. Door dit te doen kunnen wij de prijzen voor u erg laag houden. Daarom hoeft vervoer niet duur te zijn als u ervoor kiest om door EvenBusjeHuren.nl te worden gebracht naar Schiphol. Wij beloven u daarbij ook de laagste prijs. Benieuwd wat de exacte prijs is van uw rit naar Schiphol? of naar een andere Luchthaven?
Zie hieronder de prijzen tabel!

Prijzen

  • Amsterdam Schiphol Airport €145,-
  • Rotterdam The Hague Airport €170,-
  • Groningen Airport Eelde €135,-
  • Eindhoven Airport €180,-
  • Brussel Airport (België) €210,-
  • Dusseldorf Airport (Duitsland) €195,-

*Overige Luchthavens op Aanvraag
*Prijzen zijn Excl. Brandstoftoeslag.

Luchthaven Vervoer Aanvragen

WhatsApp Logo