Verhuispakket huren bij EvenBusjeHuren.nl

Verhuispakket huren bij EvenBusjeHuren.nl

Verhuispakket Huren bij EvenBusjeHuren.nl

De verhuisperiode kan een moeilijke en een heel stressvolle periode zijn. Het is gunstig en makkelijk als u een busje huurt, u bij ditzelfde bedrijf ook de verhuisdozen, verhuisdekens en alle andere benodigdheden kunt huren. EvenBusjeHuren.nl voorziet in al uw benodigdheden voor uw verhuizing.Wilt u graag voor deze extra optie kiezen, selecteert u dan de verhuiswagen / bestelbus die u wilt huren. Vervolgens kunt u voor alle overige extra’s kiezen.

Voor uw verhuizing kunt u voor de volgende extra’s kiezen:

  • Huur een steekwagen: Bespaar uzelf de energie door uw verhuisdozen te dragen met een steekwagen. Uw spullen zijn makkelijk te vervoeren door deze op de steekwagen te plaatsen. Het besturen van de steekwagen gaat door middel van handvaten die aan twee kanten zijn geplaatst.
  • Huur een spanband met of zonder ratel: Tijdens uw verhuizing raden wij u aan om uw bezittingen vast te zetten. Dit kan door middel van een spanband. U kunt spanbanden met of zonder ratel huren, zodat uw eigendommen ten alle tijden op hun plek blijven.
  • Huur een verhuisdeken: U kunt verhuisdekens huren voor tijdens uw verhuizing. Wij raden aan om verhuisdekens te gebruiken tijdens de verhuizing om beschadigingen aan uw bezittingen te voorkomen.Voor meer informatie / mogelijkheden kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, Info@EvenBusjeHuren.nl / 06 – 40 40 84 74.
Vragen of hulp nodig?