Bus huren voor vakantie

Bus huren voor vakantie

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat omdat je eigen auto te klein, te oud of niet zuinig genoeg is? Huur een busje voor je vakantie bij EvenBusjeHuren.nl!

Bus huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een busje huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met een busje van EvenBusjeHuren.nl mag je gewoon naar de meeste landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huur bus is dus gewoon goed verzekerd in het buitenland.  We gaan er vanuit dat u geen pech onderweg krijgt, mocht dit nou toch gebeuren, dan heb je ook gewoon recht op onze pechhulp. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld!

Bus huren met trekhaak

Ga je met een caravan op vakantie? Bij EvenBusjeHuren.nl kan je ook een busje met trekhaak huren. Vink dan deze optie aan tijdens het online reserveren.

Hoe zit het met de vrije kilometers?

Ga je naar het buitenland met je huur bus? Uiteraard verhuren wij dan ook kilometervrij, wel hanteren we een eenmalige buitenland toeslag aangezien u dan meer kilometers maakt.
De hoogte van de buitenland toeslag verschild per bestemming, zie het informatie icoon bij de optie buitenland toeslag tijdens het reserveren.

Onbezorgd kilometervrij huren? huur dan bij EvenBusjeHuren.nl!

Vragen of hulp nodig?